Lid worden

Onze speltakken zijn ingedeeld op leeftijd

Bevers (7 of jonger): beverleiding@scoutingcastricum.nl

Welpen (8 t/m 11): welpenleiding@scoutingcastricum.nl

Scouts (11 t/m 15): scoutsleiding@scoutingcastricum.nl

Sherrows (15 t/m 18): sherrowbegeleiding@scoutingcastricum.nl

Geen reactie gehad? secretaris@scoutingcastricum.nl

Deze gegevens zijn alleen voor het aanmelden. Er zijn daarna geen vaste contactpersonen bij de teams. Als er ruimte is dan kun je een afspraak maken om drie keer mee te komen draaien op zaterdag. Daarna horen we graag of jij wil blijven en overlegt de leiding ook met elkaar of je in de groep past. Willen we allemaal met elkaar verder dan kun je hier op verzoek van de leiding het inschrijfformulier downloaden. Als je die ingevuld meeneemt kun je blijven komen.

Contributie

We innen de contributie via automatische incasso. Van de contributie (150 euro per jaar) worden een aantal zaken gedaan. Een deel wordt afgedragen aan de landelijke en regionale organisatie. Hiervan worden onder andere activiteiten georganiseerd, spelmateriaal ontwikkeld en terreinen onderhouden.

Een ander deel van de contributie wordt gebruikt om ons eigen gebouw en spelmateriaal te onderhouden. Ook voor de groepsdagen wordt een deel apart gehouden. De leiding van de speltakken krijgt vervolgens 1,50 euro per lid per maand om de wekelijkse activiteiten te bekostigen en zaken als limonade of thee in te kopen.