Verhuur

Een clubhuis

Wie ons gebouw in Castricum huurt voor een schoolkamp of scoutingkamp huurt een scouting clubhuis. Het voordeel is voor jullie dat het gebouw op een prachtige, rustige locatie ligt, ruime lokalen en een eigen kampvuurkuil heeft tegen een hele gunstige prijs. Het zal wel minder schoon zijn dan een kampeerboerderij die niet in een bos ligt en door schoonmakers wordt schoongemaakt. Ook nemen onze gasten hun eigen slaapzakken en matjes mee.


Locatie

Je kunt ons gebouw vinden aan het Scoutingpad in Castricum. Voer die locatie vooral niet in je navigatiesysteem in, dat gaat bijna altijd fout. Aan het einde van de Geversweg vind je een grote parkeerplaats op het punt dat de autoweg over gaat in een fietspad. Volg te voet dit fietspad 100 meter tot het punt waar dit naar links het bos in gaat en je staat aan het begin van het Scoutingpad.


Voor wie?

Wij hebben als verhuurteam hele heldere afspraken met de groep. We verhuren aan kinderkampen, onder begeleiding van volwassenen, die voor 2 of meer aaneengesloten nachten komen.

Verhuren voor alle overige zaken is uitgesloten, zonder uitzonderingen. We kunnen je dus helaas niet helpen voor familiedagen, feesten, re√ľnies of uitjes van studieverenigingen.

Zaterdagen worden buiten de zomer niet verhuurd i.v.m. het gebruik door de eigen groep. 

Enthousiast? Neem contact op!