Het gebouw

Twee grote ruimtes

In het gebouw verhuren we de begane grond, wat het geschikt maakt voor maximaal 30 personen. Naast het sanitair en een keuken zijn hier drie algemene ruimtes te vinden. Een kleinere leidingkamer en twee grotere ruimtes die bruikbaar zijn als slaap- en/of eetzaal. De ene heeft openslaande deuren richting de kampvuurkuil. De andere kijkt uit over een bollenveld.


De leidingkamer

De kleinste ruimte in het gebouw is de leidingkamer. Geschikt om even rustig te kunnen overleggen buiten de drukte van het kamp. Eventueel kunnen hier ook een paar mensen slapen. De tafels en banken op de foto zijn ook beschikbaar en bieden plaats voor 30 personen.


Sanitair

In het gebouw zijn twee gescheiden sanitaire ruimtes. De ruimte links heeft twee toiletten, een douche en twee wasbakken met spiegels. De ruimte rechts is meer ingedeeld als een badkamer. Het heeft een voor halletje met een brede wasbak. Achter een schuifdeur bevindt zich een ruimte met een toilet, douche en wastafel.


Keuken

Het gebouw bevat een vrij ruime keuken, met daarin een fornuis met 5 gaspitjes. Ook bevat de keuken een oven, een magnetron, natuurlijk een grote koelkast en vriezer, en een uitgestrekt aanrecht met in het midden daarvan 2 wasbakken.


Gebouw Buiten

Naast het gebouw ligt een klein zandveldje met een eigen kampvuurkuil. Door de bomenhaag heb je uitzicht over een groot bollenveld. ’s Avonds is de kampvuurkuil een fijne plek om met de groep nog even na te praten over de dag of een lied te zingen. Vanuit de keuken heb je zicht op de kampvuurkuil.